Klantervaringen

mijndroomreis.nl hecht enorm aan de mening en het oordeel van zijn reizigers.

Feedback is daarom ook meer dan welkom!

Deel daarom jouw ervaring met mijndroomreis.nl in een reactie op onze pagina.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reacties

Arend van Dijk
9 maanden geleden

Nog voor de corona pandemie heb ik, met behulp van een reisplan van mijndroomreis.nl, door Peru gereisd. Naast de bekende, zeer mooie bestemmingen zoals Cusco, Machu Picchu, lake Titicaca, Cañón del Colca en Arequipa zijn we op aanraden van mijndroomreis ook naar het minder toeristische noorden van Peru gegaan. Met Trujillo en Chiclayo als uitvalsbasis hebben we veel mooie plekken van verscheidene pre-Inca culturen kunnen bezichtigen.

Maar een van de mooiste ervaringen van deze reis was bij een hotel in Cajamarca. Op het terrein waren warmwaterbronnen aanwezig waarvandaan kanaaltjes het warme water naar thermale baden vervoerden. 's Ochtends vroeg zag de omgeving er sprookjesachtig uit door de mist die van het water opsteeg in combinatie met de weelderige bloemen die er groeiden. 's Middags teruggekomen van een activiteit was het heerlijk om even te relaxen in één van de baden terwijl kolibries vlak naast je hoofd van bloem tot bloem zoemen. Deze plek hadden we nooit bezocht zonder mijndroomreis.

We hebben de hele reis kunnen indelen zoals wij het wilden, alles was zeer goed geregeld en overal waar het nodig was lagen de tickets al klaar. Ik heb in het verleden veel gebackpacked en vond het altijd leuk om dingen terplekke te regelen, maar als je niet maanden de tijd hebt is het eigenlijk best lekker als je op vakantie geen tijd kwijt bent aan al dat geregel.
Op deze manier hebben we heerlijk relaxed met z'n tweeën kunnen reizen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alexander Knaake
2 jaar geleden

Mijndroomreis.nl heeft een reis voor ons samengesteld naar Peru en Panama. We hebben in 3 weken tijd fantastische highlights bezocht en we zijn ook naar naar het rustigere noorden gereisd waar we onder andere de Chavin cultuur hebben bekeken. Echt indrukwekkend en een stuk minder bekend en toeristisch.
Kers op de taart was de laatste week in Panama waar we naast "het kanaal" en het oude centrum ook een week lang op een onbewoond eiland verbleven! Ik heb het over een privé strand, rust en mooie natuur. Super betaalbaar!
Dank voor het reisplan, we hebben alles opgevolgd zoals aangegeven en hadden deze reis nooit zelf kunnen maken of in een reisbureau kunnen boeken. Tot ziens in de nabije toekomst.

Lency Gezel
2 jaar geleden

Wat leuk dat ik als eerste een reactie kan achterlaten op de website!

In 2019 heeft mijndroomreis.nl een rondreis door Thailand en Cambodja voor ons gezin opgesteld.
Bij de reisbureaus werden ons diverse reizen aangeboden, deze voldeden echter niet aan onze wensen en waren echt onbetaalbaar. Een reis van 3 weken zelf uitstippelen of op de bonnefooi vertrekken leek ons geen goed idee omdat we met 2 jonge kinderen reizen.

We kwamen via via bij mijndroomreis.nl terecht en zij hebben een compleet op maat gemaakt reisplan opgesteld. Ze hebben geholpen bij het reserveren van onze vluchten, hotels en vervoer en waren echt extreem veel goedkoper uit dan via een reisbureau of online maatwerk-reisbureau.

We kregen een map waar de hele reis met reserveringen en tips voor bezienswaardigheden e.d. instonden, deze hebben we op reis meegenomen. Echt super mooi en handig.
We hebben alle culturele highlights bezocht en de kinderen van 7 en 9 jaar oud hebben aan het einde van iedere dag toch lekker kunnen zwemmen! Perfect.
We gaan zeker vragen om hulp bij onze volgende reis in 2021 naar Indonesië

Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die onbezorgd op reis wil gaan!

Reactie plaatsen