Over mijndroomreis.nl

Voordelen van mijndroomreis.nl

Je bepaalt zelf waarvoor je ons wilt inschakelen. We zijn reisadviseurs, geen reisbureau.
Je betaalt ons een van tevoren vastgesteld adviesbedrag, en geen percentage van de complete reis of allerlei onderdelen.
Dat bespaart je veel geld!

We zijn onafhankelijk. Aan niets of niemand gebonden. Dat maakt ons flexibel. We kunnen we op basis van jouw wensen direct contact opnemen met de meest passende lokale aanbieder en/of organisatie. Dat is doorgaans ook veel voordeliger.

Wij hebben niet alleen werkervaring in de reisbranche, maar we hebben zelf ook veel gereisd. In verschillende formaties: als single backpacker, reislustige globetrotters en als gezin met jonge kinderen.

Ontstaan en ervaring

Mijndroomreis.nl is een initiatief van Bart Goedendorp.

Waarom mijndroomreis.nl?
Bart: ‘Reizen fascineert mij. Steeds andere kleuren en geuren. Al die verschillende mensen op je pad. En de natuur, die vormt een onuitputtelijke bron van schoonheid. Ik laat me er graag door verrassen. Dwalen door grote steden. Een lange wandeling door een natuurgebied. Een wereldwonder bewonderen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Na het afronden van mijn toeristische opleiding ben ik de wijde wereld ingetrokken. Ik heb rondgezworven en veel gezien en beleefd. Daarna heb ik gewerkt op een reisbureau.
Sinds enkele jaren geef ik als zelfstandige reisadviezen. Aan individuele reizigers, gezinnen, groepjes en grotere reisgezelschappen. Aan senioren, jonge mensen en gezinnen met kinderen. Ik heb complete reizen samengesteld en geholpen bij het organiseren van allerlei reizen. Variërend van een reis van een week op een droomlocatie tot een complete rondreis van drie maanden.
De positieve reacties van de mensen die ik heb geholpen, hebben mij geïnspireerd tot het opzetten van mijndroomreis.nl. Op die manier hoop ik nog veel meer mensen te helpen bij het realiseren van hun droomreis!’

Jouw eigen droomreis?
Bart: ‘Er bestaat niet één droomreis. Toen ik 20 was had een droomreis een andere vorm en inhoud dan nu. De keuzes die je maakt bij het plannen van een droomreis hangen af van je levensfase en omstandigheden. Ik kan wel zeggen dat Zuid-Amerika mijn droomcontinent is, samen met Zuid- oost Azië, maar ik geniet ook enorm van een vakantie met mijn kinderen op een camping in Zeeland!’

Bronnen en referenties

Mijndroomreis.nl heeft jarenlange ervaring in vele regio's verspreid over de wereld.

De informatie over o.a. landen, culturen en reisbestemmingen die terug te vinden is op onze website, is omschreven in eigen woorden. Deze informatie komt vanuit eigen opgedane ervaring, uit boeken en op het internet vergaarde informatie en is altijd omschreven vanuit een eigen mening.

In de kern zijn de omschreven feiten, meningen, adviezen en kennis vergaard vanuit het brengen van een eigen/klant bezoek aan de regio. Daarnaast zijn veel reiservaringen door reizigers met ons gedeeld. Deze is aangevuld met informatie, vergaard op het internet, met als hoofdbron wikipedia.org.